1. Uvodna določba
ACE-DL storitve d.o.o. spoštuje vašo pravico do zasebnosti in stremi k najvišji stopnji varstva vaših osebnih podatkov. Zato smo pri nudenju naših storitev preko spletne strani zavezani k delovanju v skladu z zakoni in predpisi, ki opredeljujejo varovanje osebnih podatkov, zlasti v skladu s Splošno uredbo EU o varstvu podatkov (angl. GDPR – General Data Protection Regulation) in z vsakokrat veljavno nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov.
ACE-DL storitve d.o.o. se zavezuje, da bodo zbrani osebni podatki, ki jih boste posredovali preko spletne strani https://www.avtodomi-ace-dl.si/, uporabljeni v skladu s to Politiko zasebnosti, da vaših osebnih podatkov ne bomo prodajali, posojali ali kakorkoli drugače posredovali tretjim osebam, razen v zakonsko določenih primerih.

2. Upravljavec podatkov
Upravljavec vaših osebnih podatkov je:
ACE-DL storitve d.o.o.
Vrbnje 15
Radovljica 4240
Slovenija

3. Namen obdelave podatkov in vrste osebnih podatkov
Vsi osebni podatki, ki nam jih posredujete, bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj v namene, za katere so bili posredovani. Če bo nastala potreba po nadaljnji obdelavi vaših podatkov za drug namen, vas bomo predhodno zaprosili za vaše soglasje oziroma privolitev.
– Obisk spletne strani
Ob vsakem obisku spletne strani https://www.avtodomi-ace-dl.si/ se na spletnem strežniku avtomatsko shranjuje dnevniška datoteka spletnega strežnika (npr. IP številka – številka, ki identificira posamezen računalnik oz. drugo napravo na spletu; verzija brskalnika, čas obiska in podobno). Te podatke obdelujemo z namenom vodenja statistike obiskov na naši spletni strani.
ACE-DL storitve d.o.o. tako zbranih podatkov ne obdeluje posebej in jih ne povezuje z drugimi podatki.
– Prijava na novice
Na naši spletni strani https://www.avtodomi-ace-dl.si/ se lahko naročite na prejemanje e-novic, ki vsebujejo obvestila in novosti iz področja karavaninga, najema avtodoma in tekočih akcij vezanih na avtomehanično delavnico.
Za pošiljanje e-novic delimo vaše osebne podatke, kot so ime, priimek in e-poštni naslov, ali samo nekatere od teh. Prejemanje sporočil lahko kadarkoli prekličete.

4. Uporabniki podatkov
Vsi podatki bodo uporabljeni v skladu z namenom, za katerega so bili zbrani in ne bodo posredovani tretjim osebam brez vaše privolitve.
V okviru zakonskih pristojnosti se vaši osebni podatki razkrivajo naslednjim uporabnikom podatkov:
– ponudnikom storitev informacijske tehnologije v okviru servisiranja in vzdrževanja programske opreme;
– administratorju in skrbniku spletne strani.
ACE-DL storitve d.o.o. se zavezuje, da vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali ali prenesli v tretje države ali mednarodne organizacije.

5. Odjava
Če obvestil o novicah po elektronski pošti ne želite več prejemati, se lahko odjavite tako, da pošljete elektronsko sporočilo na info@ace-dl.com

6. Obdobje hrambe
Vaše kontaktne podatke za namen posredovanja e-novic hranimo do preklica.

7. Način varstva vaših podatkov
https://www.avtodomi-ace-dl.si/ se zavezuje varovati osebne podatke, ki nam jih posredujete z uporabo naše spletne strani. Storili bomo vse, da osebne podatke zaščitimo pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami.

9. Spremembe Politike zasebnosti

Pridržujemo si pravico, da predmetno Politiko zasebnosti po potrebi občasno prilagodimo dejanskim razmeram in zakonodaji s področja varstva osebnih podatkov. Veljavna Politika zasebnosti bo objavljena na naši spletni strani.

Ljubljana, 2.12.2020

Najemite avtodom

Prepustite se avanturi…

POKLIČITE: 070 813 395